O Weissa ml. sa vraj zaujíma Sunderland

20.05.2011 Celý región

Vladimír Weiss ml.Foto: SITA/APMANCHESTER 20. mája (WEBNOVINY) - V súvislosti s budúcnosťou slovenského futbalistu Vladimíra Weissa ml. sa najčastejšie skloňuje sezónne hosťovanie v Espanyole Barcelona, najnovšie sa však o jeho služby zaujíma aj anglický prvoligista AFC Sunderland. Weiss ml. vraj zaujal trénera \"čiernych mačiek\" Steva Brucea. Informoval o tom portál fansfc.com s tým, že zatiaľ nie je jasné o akú formu úväzku by mal Sunderland záujem.

Technicky disponovaný krídelník, ktorý je kmeňovým hráčom Manchestru City, odohral sezónu 2010/2011 v drese škótskeho Glasgowa Rangers a tešil sa zo zisku majstrovského titulu i Ligového pohára. Kouč \"The Citizens\" Roberto Mancini si pre neho ale vyhliadol kvalitnejšiu súťaž, interes zo Španielska, Talianska, Nemecka a Anglicka potvrdil aj otec 21-ročného Bratislavčana a tréner slovenského reprezentačného A-mužstva Vladimír Weiss st.
Okrem jedného duelu v Premier League vo farbách Manchestru City má Weiss ml. na konte aj 13 štartov v anglickej elitnej súťaži v drese Boltonu Wanderers, v ktorom hosťoval na jar 2010.
 

Vyberte región